O BOCATA DO CHEF
🍽️ A NOSA NOVA SORPRESA GASTRONÓMICA🐷
Cada mes un Chef vangardista convidado visita o Chichalovers para elaborar un bocata exclusivo para a nosa carta. Esta proposta queda durante un tempo limitado no Chichalovers (1 mes), para deleitar os vosos padales.
Cada creación é única, feita co toque persoal e creativo de cada Chef para todos vós.
O de sempre, como nunca: o auténtico sabor da aldea.


Fernando Rodríguez e Eva Guzman son a alma do Restaurante O Secadeiro, un antigo secadeiro de cereal reconvertido nun espazo gastronómico de autor. Ubicado en Banzas (Outes) e con horta propia apostan por unha cociña de autor baseada na paisaxe.
Recomendados na Guía Michelin e recén galardoados coa Estrela Verde.



Paula e Lolo son puro Rock´n´Roll: innovan na tradición con producto de proximidade, ecolóxico, de temporada e da Reserva da Biosfera Mariñas Coruñesas e Terras do Mandeo. Premiados co “Plato de Oro 2022”, “Touche Blanc 2022” e “Recoñecementos Biosfera 2021”, entre outros, ofrecen unha cociña de autor creativa que respeta a tradición dende o seu espazo ubicado en Betanzos.



Brisa Medina e Carlos Insua, chefs do Benedita Elisa (Santiago de Compostela), son grandes defensores do produto e a tradición. O seu estilo de cociña é unha mistura entre as súas raíces, tradicións e viaxes polo mundo. Recomendados na Guía Repsol, son unha aposta segura se buscas facer unha viaxe exótica e divertida a través dos sentidos. A súa proposta do bocata do chef é unha proba delo.



Iván Domínguez, chef de NaDo (A Coruña), é un firme defensor do produto e da tradición. A súa cociña combina raíces atlánticas con innovación, creando unha experiencia que evoca os sabores tradicionais e o coñecemento do territorio a través dos sentidos . Recomendado na Guía Repsol, NaDo é unha aposta segura para quen busca unha viaxe auténtica e divertida polos sabores do Atlántico



Begoña Vázquez, primeira muller en acadar o premio á Cociñeira Revelación no Fórum Gastronómico da Coruña 2024, é unha firme defensora do rural e do produto de proximidade. Dende o seu Restaurante en Verín, elabora unha cociña exquisita, con profundas raíces e a identidade inconfundible da nosa terra.
A súa proposta para o Chichalovers é un fiel reflexo da súa filosofía culinaria: pan do país, chicharróns dos Capelo, queixo DaJosefa, panceta celta de Tres Fuciños, crema de castañas Naiciñas, bechamel de San Simón da Costa e pepino encurtido. Un bocata que non só ten sabor, senón tamén discurso: defende os valores e o compromiso que Begoña leva por bandeira.
