O BOCATA DO CHEF
🍽️ A NOSA NOVA SORPRESA GASTRONÓMICA🐷
Cada mes un Chef vangardista convidado visita o Chichalovers para elaborar un bocata exclusivo para a nosa carta. Esta proposta queda durante un tempo limitado no Chichalovers (1 mes), para deleitar os vosos padales.
Cada creación é única, feita co toque persoal e creativo de cada Chef para todos vós.
O de sempre, como nunca: o auténtico sabor da aldea.
Fernando Rodríguez e Eva Guzman son a alma do Restaurante O Secadeiro, un antigo secadeiro de cereal reconvertido nun espazo gastronómico de autor. Ubicado en Banzas (Outes) e con horta propia apostan por unha cociña de autor baseada na paisaxe.
Recomendados na Guía Michelin e recén galardoados coa Estrela Verde.
Paula e Lolo son puro Rock´n´Roll: innovan na tradición con producto de proximidade, ecolóxico, de temporada e da Reserva da Biosfera Mariñas Coruñesas e Terras do Mandeo. Premiados co “Plato de Oro 2022”, “Touche Blanc 2022” e “Recoñecementos Biosfera 2021”, entre outros, ofrecen unha cociña de autor creativa que respeta a tradición dende o seu espazo ubicado en Betanzos.